Tip # 1 – Profiteer van goedkopere tarieven op parkeerterreinen buiten de luchthaven

Een van de beste manieren om voordelige parkeeraanbiedingen op de luchthaven te krijgen, is door te boeken op een priv├ęterrein dat dicht bij de luchthaven ligt, maar niet op het terrein van de luchthaven.

Deze optie kan tot 70% besparingen opleveren en biedt een gratis pendeldienst van en naar uw terminal. Zo handig! Hoeveel kost lang parkeren bij Schiphol?

Tip # 2 – Boek hotels met een gratis parkeerpakket

Sommige reizigers weten ruim van tevoren dat ze een hotelkamer aan de voor- of achterkant van hun reis nodig hebben. Als dit voor u het geval is, is een hotel/ park-bundel een geweldige manier om te besparen op parkeren op de luchthaven. U kunt ook bij Schiphol parkeren zoals bij NH Schiphol.

U boekt een kamer en bij het hotel kunt u uw auto gratis parkeren voor de duur van uw reis. Als het tijd is om naar de luchthaven te gaan, brengt het hotel u daar gratis naartoe.

Tip # 3 – Vind korting op parkeren op de luchthaven op lokale dealsites

Lokale bedrijven bieden graag kortingen via sites zoals Groupon, waardoor het een geweldige manier is om geld te besparen op parkeren op de luchthaven en andere reisgerelateerde uitgaven.

Coupons die meer dan 50% besparen, zijn vaak beschikbaar voor parkeerterreinen buiten de luchthaven, chauffeurs- en limousinediensten en shuttles. Zorg ervoor dat u ook controleert op geweldige aanbiedingen voor zaken als restaurants, spa’s, concerten en liveshows om van te genieten in uw stad van bestemming.